mandag 24. mars 2008

Allerede i 2006 var pysjmoten provoserende. I 2008 ser jeg fremdeles folk som har glemt å ta på seg klær når de går ut... sukk

Kan vennligst de som sa til fjortisene at det var en god ide å gå med pysjbukser på skolen kaste seg foran et tog sammen med de som innførte ugg-moten, joggebukse-til-finklær moten (nærmere forklart velstelt over hele kroppen med fine sko, smykker, fint hår og sminke, dressjakke og for stor grå joggebukse) og dem som går med Birkenstocks? Vær så snill!

Greit nok de har nok sminke i ansiktet til at hver fjortis mest sannsynlig har en 10-12 forsøkskaniner på samvittigheten. Og at de kjøper klær i størrelse 12 år på barneavdelingen for at det skal være trangt nok, og har fargekombinasjoner på wow-gensrene sine som får deg til å spy på dem hvis du ser på dem mens du er kvalm. Men PYSJBUKSER? Som enhver annen vinnermote var det vel en fyllasyk heltinne på en ungdomsskole som tasset inn i skolegården uten å ha oppdaget at hun hadde pysjen på fremdeles og plutselig var det blitt mote.

Fjortiser; innse dette. Om 2-3 år vil puberteten eller p-piller fullstendig rævkjøre dere og dere vil legge på dere i alle retninger. Dere vil aldri få bedre kropp enn det dere har nå. Og dere bestemmer dere for å gjemme dere i store pysjbukser. Vit at alle over 16 hater dere for dette, og at når dere går utendørs i dette har vi lov å bruke vold.

Jeg kommer herved med et par forslag til fremtidige moter til fjortisene. Tror enkelte kan bli slagere

Undertøy utenpå klærne. Klipp av lappen så ingen ser at snoopy bhen din er i str 60A
Leggvarmere på hodet. Lang og sporty lue blir det av sånt
Burka. Hud er SÅ 2005.Dekoreres med buttons som "Fuck the life" og "OMG I hate everybody"
Sykehus coture. Vi er nesten der med de hvite crocs sandalene. Neste skritt er å stjele uniformer fra Haukeland.
Alternative belter, jeg nevner sikkerhetsbelter på fly, hyssing, nettverkskabler og hvis du er skikkelig tøff, får du smuglet inn et belte fra en gammel elektrisk stol de ikke bruker mer.

Jeg håper folk tar disse tipsene til seg, og selvsagt legger ut bilder av seg selv. Lykke til!