søndag 15. juni 2008

La oss plukke regjeringen fra hverandre nå =D

De utallige oppslagene om alt Åslaug Haga har gjort har preget mediebildet i det siste.
Riktignok ble hun jo sykemeldt av kjøret etter en periode, og det var visst litt trist. Men når man tenker på det merkelige regelverket kan man kanskje skjønne hvorfor.Til slutt ble det alt for mye, og selv om en del ting har blitt kritisert, som talen og andre deler av prosessen. Men det kom også støtte fra ulike hold. Men nok er nok, helsen tåler det rett og slett ikke.

Men når en minister er sykemeldt og er borte fra regjeringen, må man begynne å skrive om en annen.

Trond Giske, for eksempel kommer ikke på disimmilisarrangement, han maser om gratisbilletter overalt bare se så sinte folk er, han liker ikke når folk publiserer det hemmelige telefonnummeret hans.

Det tok heller ikke dagbladet 3 timer før ny landbruksminister var utnevnt før den første skandalen var på plass. Siv var sint mens Haga satt, fortsatte etter at hun ga seg, Og er virkelig helseministeren frisk nok? Eller er det noe rusk i systemet?

Må vi ha en ny Tønne-sak for at folk ikke skal angripe fra alle kanter HELE tiden?

2 kommentarer:

anna sa...

Nei da, vi trenger ingen ny
Tønne-sak men synes du ikke det er greit at de som lager alle reglene og skal passe på at vi følger ALLE regler i dette kommunistiske samfunnet, at i alle fall de,
politikerne, følger sine egne regler...?

>< >< sa...

Selvfølgelig. Men når det blir slik at Dagbladet-redaksjonen sitter og kaster dartpiler på bilder av statsråder for å finne ut hvem de skal felle i dag, blir det bare latterlig.

Om man bare blåser av nok støv av en sak. finner man ALLTID noe. Hva kommer det ut av det utenom sensasjonsoppslag og det at man skremmer folk bort fra å ta politikerverv?