søndag 4. januar 2009

Pretty in Pink? srsly?

Da har man altså sett en av de virkelig klassiske tenårings-kjærlighets-high school filmene, og plutselig innså man at man ikke skjønte absolutt alle parodiene i Not Another Teen Movie likevel, og den blakke faren og håpløse bestekompisen fikk plutselig sin naturlige forklaring. 

Likevel er det jo et øyeblikk alle venter på når Heltinnen går inn på skoleballet og skal være kjempepen og ta pusten fra alle. Slik var det i She´s all that, slik var det i Never Been Kissed, 10 Things I Hate About You og i fjørti andre filmer. Vi (og med vi var det meg, venninnen og typen hennes som ikke turde annet enn å se romantisk film nr 2 den kvelden ;) ) satt nærmest og holdt pusten; hva hadde hun laget for noe? Vi hadde sett det 1000 ganger før og var klare for å se det igjen, Den Ultimate Makeoveren:

WTF
Kjolen var et overdimensjonert putetrekk med hals. Greit, vi har jo forsåvidt fått lov å gjemme magene våre i tunikaer tidligere forbeholdt gravide en god stund, men dette er altså en tenåringsfilm. Vi vil ha drømmen om at vi også kan se ut som prom queens, hvis vi bare har noen som tar av brillene våre og har en liten klippe-montasje av makeoverprosessen. Ja vi kan godt snakke om at man ikke liker det fordi det ikke er moderne nå og i det hele tatt men...! Tror likevel de fleste er enige om at en entré ikke er best med småfnising.

(og nei, det blir nok neppe en moteblogg av dette med det første)

1 kommentar:

Støvkorn sa...

Hahaha, godt skrevet!