tirsdag 13. mai 2008

Wow, en fra utlandet snakket om oss

Perez Hilton en blogger som har slått seg opp på å tegne kokainstriper og peniser på kjendiser, dytte kjentfolk ut av skapet med hodet først, blant andre ting. Nå har han altså skrevet om både Kurt Nilsen og norske talenter-vinneren på en dag. Dette er åpenbart slike verdensnyheter at både Dagbladet og VG har dette langt oppe på førstesidene sine.

Jeg har egentlig ikke tenkt å kommentere dette noe større annet enn med et stort spørsmålstegn.

Akkurat HVORFOR er dette nyheter?

2 kommentarer:

gunnarsen sa...

Det er ikke flaut at de norske avisene skriver om det. Det som er flaut er når våre kjære landsmenn trykker seg videre fra artiklene, inn på perezbloggen, og bestemmer seg for å skrive comments som dette:

"Wow, norway rox. I am from norway and Nilsen is the best. Norway is f'cking coool, and the vikings still rocks! yeah, go norway! ps: you have to listen to thomas giertsen! he is a really funny comedian from norway! Heia NORGE! (GO NORWAY!)"

hvorfor må 90 nordmenn gå inn på bloggen for å skrive slikt? latterlig... blir flau over å være nordmann...

-_- sa...

Jeg sier ikke at det er pinlig, men jeg skjønner ikke nyhetsverdien i det. Vi må ha et mektig mindreverdighetskompleks når vi tar sånn av når vi først blir nevnt... av noen, som kommentarene du refererer til tydelig viser ;)